2014. március 5., szerda

4. rész

Csak egy kérés

 Sziasztok. Ez a rész ismételten nem valami hosszú, de mostantól egyre hosszabb részeket igyekszem írni. :) Remélem tetszeni fog, semmi izgalmas nincs benne, de azért várom a vissza jelzéseket ! :))



Kórház szag.. Álmodom, vagy meghaltam? A szememet nem tudom kinyitni, és valami nagyon szúrja a kezemet.. Deréktól lefelé mindenem sajog.. Megerőltettem magam, hogy kinyissam a szememet, de nem megy.. Valaki fogja a kezem.. Ha szólok neki, akkor talán behomályosít egy kicsit..
-         A fény.. – hangom halk volt, és erőtlen, de a valaki, aki a kezemet fogta, meghallotta.
-         Tessék? – mintha öröm lenne a hangjában, öröm, hogy újra hallhassa az én hangomat, ha jól hallottam felugrott korábbi ülőhelyéről, és megszorította a kezem. – Mondd még egyszer!
-         A fény.. erős.. – Ahogy beszéltem, sajgott az arcom, mintha tűvel szurkálnák. De elengedte a kezemet, és behomályosított, mire nekifutottam még egyszer, annak hogy kinyissam a szememet, most több sikerrel, mint ezelőtt. Fehér falak vesznek körbe, és egy infúzió van a kezembe vezetve, ez szúrt annyira. Kezemen csúnya kék-zöld foltok éktelenkednek. Míg én magamat vizsgálgatom, az a valaki csak csendben figyel. Mint kiderült az a valaki Tori volt.  Nem emlékeztem semmire. Hogy miért vagyok itt, vagy hogy mi történt.. Semmire.. Fel akartam emelni a kezem, hogy kicsit kinyújtóztassam, de mint rájöttem, ez sem megy.. A vállam nagyon fájt..
-         Hogy érzed magad? Minden rendben? Szólnom kell egy orvosnak! – ezzel el is tűnt a szobából.. Mi történt? És miért vagyok itt? Mi történt, amiért itt kötöttem ki? Balesett szenvedtem volna? Nem.. Akkor több kötés lenne rajtam.. Nem értem.. Muszáj megkérdeznem Torit, vagy az orvost.. És szükségem van valami gyógyszerre.. Szétmegy a fejem, és minden egyéb végtagom is..
-         Miss Bowman. Hogy érzi magát? Fáj valamilye?
-         Én.. Mindenem.. – hangom most se nagyon volt, rekedtessé vált valami hatására a hangom.. – Én.. Miért vagyok itt? – muszáj tudnom..
-         Nem emlékszik rá, Miss Bowman? Mire emlékszik?
-         Nem emlékszem.. Arra.. Londonba akart menni Tori, és mondtam, hogy nem. Aztán semmi.
-         Miss Bowman. Ön erőszak áldozatává esett.
-         Erőszak.. Nem.. Hisz otthon voltam.. Nem lehetséges.. – És akkor beugrott.. De lehetséges, és meg is történt.. Minden beugrott.. Megtette.. Azért van a kezemen a kék-zöld folt.. Azért fáj deréktól lefelé mindenem.. Azért sajog az arcom..  Azért vagyok itt..
-         Ash.. Én annyira sajnálom.. – Nem figyeltem rá.. Nem akarok itt lenni, a saját apám..  Hányingerem van..
-         El akarok menni.. – nem néztem rá se az orvosra, se Torira, csak ki az ablakon bámultam, és könnyeket hullattam.
-         Sajnálom, de még nem lehet. Két napig feküdt eszméletlenül, még előttünk áll egy csomó vizsgálat, és nem hiszem, hogy fel tudna állni, azok után amit.. amit magával műveltek..
-         Kérem.. Mikor mehetek ki? És mikor kapok valami fájdalomcsillapítót? – az eddig érzett fájdalmak kétszeresét éreztem most. Az orvos kiszólt és egy nővér szaladt be fájdalomcsillapítóval, amit infúzión keresztül kaptam meg. Estig bent maradt Tori és próbálta elterelni a figyelmemet, nem akartam, hogy hazamenjen..
-         Tori..  –hangom kétségbe esett volt, és meggyötört..
-         Igen?

-         Vigyél ki innen!